Rooster
CrossFit Winterswijk

 

*Uitbreiding: De komende weken zullen de lessen steeds verder uitbreiden in verband met de groei in ledenaantallen. Hou het rooster in de gaten!

WOD

Er is elke dag een nieuwe WOD (Workout Of the Day). Geen dag is hetzelfde en onze coaches bieden lessen aan waar conditie, gymnastics en weightlifting constant met elkaar afwisselen. Vanuit CrossFit Programming wordt er over een lagere periode – +3 maanden – gekeken naar een gevarieerde vorm van bewegen waar alle aspecten van bewegen naar voren komen. Schrijf je in voor 1 van de lessen en het zal zowel uitdagend, passend bij jouw niveau en vooral erg leuk zijn!

Open Box

Wij bieden ook ‘Open Box’ uren aan. Deze uren zijn voor leden die al bekender zijn met CrossFit en een uur voor zichzelf willen trainen. Er is altijd een coach aanwezig in de box op te helpen/begeleiden of een leuke uitdaging voor jou te zoeken. Wil jij beter worden in weightlifting, wil jij bepaalde gymnastics onder de knie krijgen of juist wat meer focussen op je conditie, dan zijn dit ideale uren om daar gebruik van te maken.

WIL JE MEER WETEN OVER CROSSFIT?

Bezoek dan de officiƫle
site van CrossFit


WIL JE CROSSFIT ZELF ERVAREN?

Neem contact
met ons op!

CrossFit Winterswijk

Adres:
Wooldstraat 27
7101NM Winterswijk

Dogal Tel: 06-43064630
Thom Tel: 06-55771953

Mail: info@crossfitwinterswijk.nl

Social Media

CrossFit.com